Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni vet när


.
Svinbra
Svinrygg, svarar du och slår en snodd kring mitt hår
Det är något med hur du alltid ekar i mitt bakhuvud och det där med att du aldrig
lämnar mig ifred
Vi gick inte på samma dagis, men ibland har vi liknande funderingar kring hur vi ska gå vidare
Kring hur världen ska räddas och
kring Jocke Thå
Du brukar berätta för mig om din kompis som i sin tur hade två rumskompisar som alltid talade långsamt när de talade med honom
Ja, för att de trodde att han var just det - långsam
Eller så gjorde de det bara för att jävlas, men jag känner
att din kompis borde flytta ut

Så, på tåget till Helsingborg valde du att lämna mig kvar
Jag, jag krökte en armbåge och tog ett stort glas aprikoslikör




Fri vers av leopardia
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-24 00:46



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Skön att läsa
2019-02-24
  > Nästa text
< Föregående

leopardia
leopardia