Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


För mycket vatten

Okej jag kommer
en idé ingen uppskattade
du var ensam och bakfull sedan länge
jag själv trött på konserter med Thomas Andersson Wij

Femton på ett år
År sedan vi var femton
men kärleksparken låg där
ny skylt samma vatten
vad hade vi för val

Tungor slungades runt som i dans
virveln ifrån Strömmens vatten lät som poesi
tröttnade på det här

Vi skriver inga dikter nu
sådant gör man inte nu
eller hur

Det är inte så långt från...
äsch

Vad trodde vi egentligen
att ett glas vin och visit
till Linköping
skulle förtrolla oss igen

Mycket vatten har runnit under broarna
som sagt
som skrivet
som sjunget

För mycket kaos på gatorna idag
för att kunna stå ut

Hej då




Övriga genrer av Yeahsper
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-24 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yeahsper