Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En grusig väg och röda kinder

Ont i magen
Vet inte vad jag håller på med
Tror jag inte orkar mer
Jag lägger mig tillrätta på marken
Känner mig tung
Låter mina röda kinder
som färgats av kylan möts den grusiga gången
Jag blir ett med marken
Men jag vaknar
Jag vaknar




Fri vers (Fri form) av Bebyjesus
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-24 02:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus