Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om automatskrift.


Ingenting kommer Automatiskt.

Ingenting kommer automatiskt.
Man måste göra något själv.
Men en annan verklighet säger, att det finns något som heter Automatisk skrift.
Som syns i en Harry Potter film- Hur Harry skriver i en bok, och en osynlig hand skriver tillbaka. Kanske något för den som vill skriva brevväxkling med någon annan, som precis som med riktig vänskap, ingen känner någon ifrån början.
Kanske att det traditionella obundna sättet, Automatskrift...
Inspirerar författare ifrån jordens alla hörn?
Eller så blir det nämligen så, som det kanske har varit under många hundratals år, att automatskrift har förpassats till kammaren, hos den enskilde, fastän få? Fastän många? Kanske skum relik, denna tradition? Eller Normalitet?




Bunden vers av Mim
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-24 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim