Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Enkel-svårig text på gränsen mot enkelspårig, något att tänka på.


Så enkel-svårig-text!

Varumärkesmissbruk.
Vårbruk.
Beteendet rör sig mot normalitet.

Varumärkesmissbruk.
Beteendet rör sig mot, att betala för respekt.
Reklamvärlden. Reklamvärden.
Står det för respekt?

Till syvende betalar man för ett varumärke.
En värdering.
Att uttrycka en åsikt/värdering.




Bunden vers av Mim
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-24 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim