Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Munken - (Haiku-svit)

 

 

alltid göra rätt

munkens rättesnöre är

läser budorden

 

ack så svårt det är

lockas av det förbjudna

vill så gärna ha

 

lusten pockar på

han nunna förför i smyg

lika tänd var hon

 

Gud han blundade

munk och nunna lustar njöt

sedan de bön bad

 

människans drifter stor

så här hjälper ej Guds ord

mänska skapt av Gud

 

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-24 12:27



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Människan är stor
2019-02-25

  Birk Andersson
raggmunk
utanför
klostret
2019-02-25

  Bodingen VIP
Japp, nunnor och munkar har väl samma drifter som oss vanliga dödliga om dom inte är steriliserade då förstås, eller kastrerade men det är väl same same but different he
2019-02-24

  Kungskobran VIP
Driften är stor
den hos varje människa bor
det är inget att göra något åt
när man är ...
2019-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP