Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bevis på existens


Ordning på papperen

Att ha ordning på sina papper
innebär
att ha en verifikation
på sin existens

Jag finns
och kan bevisa det
genom kvitton kontoutdrag m.m.




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-24 13:08



Bookmark and Share


  Minkki VIP
egentligen borde ju ett pass eller ID-kort vara tillräckligt? ;)
2019-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP