Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag


Nattvarden

Nattvard,
en man orkar inte gå fram,
benen bär inte honom

Prästen är observant,
går bort till mannen
i bänken och delar ut
bröd och vin.

En enkel handling
i det tysta, som
visar så enkelt
det kan vara

att visa medmänsklighet;
ja, kärlek.




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-24 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP