Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspiration av bild gjord av konstnären och poeten Karl-Bo Lundstedt.


"Se, se, se och lev!"


"En blick på den korsfäste livet dig ger.
Ja, just nu där är liv ock för dig.
Så se, kära själ, och så bliver du frälst.
Se på honom, som offrade sig!"

En sång som bitit sig fast från barndomen

Ingen egen prestation, ingen ånger, inga tårar
blott i Jesu Blod försoning vi får för all vår synd
Nåd utöver nåd är det som gäller också för den som
råkat falla i den grövsta synd och ej ser någon ljusning

"Se, se, se och lev! En blick på den korsfäste livet dig ger!"




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-02-24 15:50



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Så vackert och underbar passande bild !
2019-03-08

  Eva Helene VIP
Vackert!
2019-02-26

  Eva Langrath VIP
Fin text
2019-02-24

  Jaseph
Bra och evangelisk text!
2019-02-24

  Niliboy
Har en rosenkrans med Jesus på korset,
Men min bestående känslaär att jag tyckersyndom Jesus! Mvh Birger
2019-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP