Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Usch

Jag hatar att känna samma sak hela tiden
Som att det bara sliter på mina tankar
Samma tankar hela tiden
Samma känsla av att jag trampar vatten
Går aldrig någonstans
Stannar alltid
Fastnar
Hatar det

Jag vill verkligen gå men hela min kropp bara stannar
Jag vill verkligen bli klar med mitt skolarbete men mina händer rör sig inte
Jag vill verkligen umgås med folk men när jag öppnar munnen kommer inget ljud

Helt tom
Helt slut
Helt jävla sjukt
Fattar liksom inte.

Hatar det




Fri vers (Fri form) av Indiana
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-24 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Indiana