Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack du gör mig alltid glad kramar <3


gryningens klang



dropparna från våra inre världar
vattnar jorden i vår själ
då gryningen föds gror sådden
sov i ro våra hjärtan
sov i ro lilla fågel
sov i ro stjärnfågelsblomma
vakna till morgonen
gryningens klang
som väcker de sovande

den bärs av varsamma händer
se hur mörkret i världens mitt
förvandlas till ett trålande himmelskt ljus
i våresn tid
förhoppningens tid
elden som brinner
slocknar inte
av sig självt




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2019-02-24 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP