Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vårflodsdroppe



golvet gungar under min fot
skärvorna sjunger
det gör ont när knoppar brister
allt det fjuniga höljet mister
sköra lilla vårflodsdroppe
skälver. vindkårens smekning
jag talar inte frostens språk. längtar

----efter de soliga dagarna
då dimmorna torkat sitt hår
bland vårens grenar
viskar i träden styrkande tröst
lindrar det onda










Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 250 gånger
Publicerad 2019-02-25 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP