Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett relationsmässigt paradigmskifte

blåa linjer mot kritiska tystnader,
varje gång jag plockar upp någonting dör det snabbt.
och mina klackar slår hårt mot februariasfalten.

det ekar tomt på stadshagens tunnelbanestation.
det luktar svagt av svunna tider och brända broar när jag ser mig över axeln.

jag
inför ett relationsmässigt paradigmskifte och
ett sorgesamt sållande.

tur: 420 kilometer chans till stärkta band
& retur: sju timmar utan återvändo.

utanför fönstret går solen ned
jag kör vidare rakt in i en rosa himmel, kanske är det framtiden?
i backspegeln: ingenting




Fri vers av Novemberrus
Läst 344 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2019-02-24 19:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark text, rik på innehåll.. Särskilt slutet är lysande..
2019-09-16

    ej medlem längre
Mmm...joo...minns blå linje och Stadshagens grusplan i Februari...att längta grönt gräs var även det ett relationsmäsdigt paradigmskifte :)

Spännande och tolkningsvärda rader.
2019-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Novemberrus
Novemberrus