Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanningen kom som en chock


Bakom maskerna

Välutbildad
Ansvarsfull fader
Dubbelarbetande
Köksmästare
Fokuserad och målmedveten
Konstnärlig känsla
Dansant

Wow! Hade jag hittat min tvilling?

Det var som att se mig själv
Någon som gått igenom separation,
tagit sitt ansvar för hem och familj.
Kämpat på flera fronter.
Detta var vad jag läste in i dina
bilder och det du berättade.


Trodde du var djupare och mer insiktsfull,
mogen själsligt
Verkligheten hann snart ifatt, när jag såg
hur du fladdrade omkring som en förvuxen
tonåring, trixande ,manipulerande och
förlöjligande med miner och utspel.

Jag såg bara yta

Reflekterade du aldrig över orsak-verkan?

Jag kände igen Dig men du såg inte mig, kanske
motsvarade jag inte den yta du letade efter ....
Jag försökte kontakta ditt hjärta men det var stängt.

Vi har olika vägar att vandra och det är viktigt att
få genomleva illusioner och komma ut på andra
sidan starkare med förståelse att man aldrig kan
förändra någon annan än sig själv.

Var och en får gå igenom sin skärseld för rening!

Det var ett igenkännande som fångade mitt hjärta
men verkligheten blottade något annat.

Förvirringen tog sin tid , ett smärtsamt uppvaknade









Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-02-24 21:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sann kärlek existerar inte längre
har nästan aldrig gjort det
yta är ett kvinnligt särdrag
2019-03-10

  AiA Maria den fria
Ödmjuk inför delade ord som väger tungt o är värda sin vikt i guld

Tack!
2019-02-26

    ej medlem längre
Känner igen detta fenomen...
2019-02-25

  Lars Hedlin
Verkligheten avskalad in i minsta detalj
2019-02-25
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP