Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sliter

Det sliter
ett helt yrkesliv
har kastats på skräphögen
kanske har de sorterats in under
kategorin erfarenheter
användbara någon gång i framtiden
då man ska prova något nytt




Fri vers av AA VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-24 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP