Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtiden

Befinner mig
i en fas av förädling

Hur kan erfarenheter
uttryckas, paketeras
för att bli användbara
i framtiden

Är det någon som vill
lyssna på dåtiden




Fri vers av AA VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-24 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP