Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nådde inte ända fram

Nådde inte ända fram
till pensionsdagen
kastades bort
för att mitt
bäst före datum
hade passerats

Mina erfarenheter och reflektioner
kring den nya tiden
var inte gångbara
i nutiden




Fri vers av AA VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-24 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP