Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Länkipohja blues,

 

 

Jag står vid bryggan och 
väntar på att Mikko ska komma 
roende runt udden 
Hunden följer gammal vittring,
springer uppför trappan till 
huset 
Lägger sig vid gungstolen och väntar 
tålmodigt på husfar 

Till slut går han med slokande 
svans och lägger sig nära mig


Dimman lägger sig över sjön

och saknaden är omätbar

 




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 436 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2019-02-24 23:57

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
man blir helt överväldigad, wow!
2019-03-07

  Annie b'larsson VIP
Vad många det är som bokmärker dig. Du måste ha många fina vänner. Får väl säga grattis då!
2019-03-02

  Eva Langrath VIP
Stark närvaro i orden
2019-02-25

    ej medlem längre
Ryyysande bra
2019-02-25

  Kungskobran VIP
Saknaden är stor
efter någon som ror
bäst att lägga sig ner
och vänta på att solen går ner
då i drömmarnas land
ses husse gå iland
2019-02-25

  ULJO
En härlig bild ur vardagen
2019-02-25

  WyS VIP
Vackra minnesbilder som eko in i nuet!
2019-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten