Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt annat kan oftast bero

I leendet skönjdes svaga nyanser av andnöd fast hon anade att detta aldrig skulle märkas. 

Vem av alla eller alla av vem hade skapat dessa otydliga känslolägen när hon av alla sin möda kämpade för att hitta hem?

Ingen visste, inte ens hon själv, varför eller var det hade börjat.

Kunde någon hjälpa henne att hitta fram till den ro som så många signalerade fanns?

Trots den tro på att den fanns möglade eskalerande hulkningar och hon slutade aldrig springa emot tarmarnas vändningar.

En dag skulle alla hitta hem, det hade hon hört.

Men i natt stod all glöd stilla och när tryggheten värmde väntande så lät hon allt det andra bero.

Så fick det vara.




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-25 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena