Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vuxen kvinna i liten stad

 

Det bjuds upp till en ny

sorts dans och stegen 

lär sig takten. 

 

Livets fallskärm 

berättar allt om hur

man faller tryggt. 

 

Hon skriver om allt

och letar efter tillit

 

Hon är en märklig 

blandning av styrka

och svaghet. 

 

Hennes mål är att bli fri

och hon har en nyckel

att förvalta. 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-02-25 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP