Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Small glittering dust of eternity!

Grasping the wide gap of eternity

The destiny is vanishing before our eyes

 

Small glittering dust of the past

Smells like something I once felt

 

Hungry souls from the deepest of pounding hearts

Eating all the remains of love

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-02-25




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 197 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-25 07:50



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vackert på vacker engelska.
2019-03-09

    ej medlem längre
vill läst a lång tajm
2019-03-06

    ej medlem längre
Vilken vacker titel till en längtansfull text!
2019-02-25

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör!
2019-02-25

  Maria Sundelin VIP
Full av längtan
Kramar
2019-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin