Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland tänder Tinder

 

 

en man sökte kvinna på Tinder

han stötte ej på några hinder

 

gott om lystna kvinnor där var

alla sökte de en ärlig och rar karl 

 

till slut han gjorde sitt val

han skrev ett litet tal

 

de kom överens om att ses

utanför restaurang ägd av kines

 

en ros de skulle bära

de två var så kära

 

punktligt han stod där förväntansfull 

det var bara för hennes skull

 

plötsligt en kvinna typ medelålders dyker upp

"säg inte jag råkat ut för en kupp"

 

en ros i handen hon håller ömt

han tror han drömt

 

när hon honom ser

då hon inser

 

att de båda två ej ärliga varit

att de med sanningen förfarit

 

men det spelar ingen roll denna kväll

båda två tycker den andre är snäll

 

att de inte alls så unga är

bryr sig inget begär

 

lågan tänds och brinner

bådas hjärtan vinner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-02-25 10:27



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Kärlek via nätets Tinder
alltid så väldigt blind är
bättre då gå på en dans
alla har där samma chans
se och på varan klämma
innan man har den hemma


2019-02-26

  Kungskobran VIP
Han var ej den jag tror
besvikelsen blev stor
men gjort är gjort
även om det inte blir något stort
Men tilliten kom
allt eftersom
Kärleken började spira
snart kunde vi fira
vår bröllopsdag
med lycka och behag


2019-02-25

    ej medlem längre
Fint. kärleken kan gro och växa oavsett ålder.
2019-02-25

  Fulbergarn
ha ha:)
2019-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP