Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reser

Det ljus som uppstår
när vi möts
hur jag än försöker
får jag inte riktigt tag i det
vill vi innesluta
eller vi du utesluta?
alla frågors kärna
livet är ett mysterium
till slut dödar det dig
sedan reser jag vidare
ännu längre in




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-25 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP