Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom hörn idag

 

Även här är spår spår av ljus. Mitt

öga vet dess namn men formen var så 

hal, skrovlig ena sidan  Att ligga med dig.

Bara så. Ingen sorg

inget då. En blick 

just innan, hålla dig intill. Tyst. 

 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-25 10:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här är annorlunda och väldigt fin. Fick läsa den omigen, gillar mkt.
2019-02-25
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP