Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Infångat språk

Söker mäta djupet
i tystnaden som
infångat språket
Även på avstånd
syns ordlösheten
närma sig med sin
"talande tystnad"
Ångande av
frustration
Distanserad och
utrymmeskrävande
Kanske vill den bara
vara
Eller inte vara alls
Först när
blicken lodat på djupet
och lämnat plats
för sårläkning
Kan fångenskapen
upphöra
och den nu
meningsfyllda tystnaden
åter ge liv åt språket




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-25 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP