Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TITTUT

 

Våren kryper försiktigt

fram ur sitt gömsle

 

solar sig belåten

i lä på altanen

 

tomma kaffekoppar faller

av en plötslig vindpust

 

stora flugor sitter 

på solbelyst vägg

 

ekorrarna är osynliga

sedan ett par dagar

 

kanske har fullt upp

med barnalstring

 

isen på sjön brister

vattennivån syns öka

 

en liten snöklutt

ser övergiven ut

 

inombords värker

längtan oförlöst

 

efter dig

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-02-26 17:32



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Gulligt naturobservant, flätar ihop människa djur och natur! Det är fint.
2019-02-28

  Lars Hedlin
Gillas :)
2019-02-28

    Dan Myrbeck
Fint om vår vår.
2019-02-27

  AiA Maria den fria

”Oförlöst längtan”
-så vackert
- i glädjens ljus

Tack!
2019-02-27

  Niliboy
Ja våren värker fram, men så är den också en älskadårstid!
2019-02-26

  M.Eta
Skön text om våren som analkas snart!
”Snöklutt” roligt ord!
2019-02-26

  Feliaxel VIP
En underbar tid vi har framför oss
2019-02-26

  ULJO
Ja nu är det på gång. Härligt
2019-02-26

  Öknens Ros VIP
vårens tecken spirar, men inom är bara längtan.
2019-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP