Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en skrivarvän.


Ånger - Haiku

 

 

om jag dig sårat

det var aldrig min mening

förlåter du mig?




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-25 12:29



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
nej tror inte
du är mer plåster på sår än annat
2019-02-27

  Cikoria Blå VIP
En meningsfull haiku
2019-02-26

  Bodingen VIP
En ros som sårat? Aha, taggarna på stjälken så klart he
2019-02-26

  Per Drysén
Fin ursäkt
2019-02-25

  Marita Ohlquist VIP
Varav hjärtat är fullt, skriver pennan!
2019-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP