Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den solnedgången




Hundspår
glasspapper
i smält is.

Det går att få eld
på en tändsticka
genom att dra den
över hennes kind

Det är som att blåsa upp
en sönderslagen flaska
på den marken
och släppa iväg den i skyn

att möta henne så
i den solnedgången

bland hundspår
glasspapper
i smält is

Är som att ligga kvar
länge om morronen
invid henne
fast bomben fallit.

I ett kalejdoskop
av gnistrande stjärnor
gömt i ett svart hål
i fönstret

Hon ser mig stå
bland hundspår
glasspapper
i smält is.





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-25 14:22



Bookmark and Share


  Niliboy
Finurligt, ett samkväms poesi!
2019-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg