Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett moln i byxor!

Jag trodde jag var

ett moln i byxor,

så jag sökte

mig hem!

Det forsade

ur näsan,

men jag snöt

mig,

å fann mig

strax!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-25 15:45



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Kul att du nämner den store poeten Vladimir Majakovskijs fantastiska debutdiktsamling "Ett moln i byxor". Jag har sällan läst något bättre.
2019-02-26

    ej medlem längre
Skönt att komma in och bli sig själv igen!
2019-02-26

  Bibbi VIP
Befrielse!
2019-02-26

    Lars Gullberg
Ja det är såna förkylningstider nu.
Vad skönt att snyta sig.
2019-02-26

  Marita Ohlquist VIP
Skönt med fria andningsvägar!
2019-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy