Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem har sagt


vem har sagt att döden ska vara vacker

bara ett andetag bort

eller flera


tänk om själva livet

är ett straff

ett till döden dömd


för vem har sagt att livet ska vara enkelt

som att inte kunna somna för natten

bara sova ögonblickskorta andetag

som att leva i en galen mardröm


för vem har sagt att just du ska bli älskad

för att du är du


tänk om livet är ett straff

eller bara en kort parodi

på ett liv som egentligen skulle ha aborterats


jag ska dö

och jag ska fan inte leva vackert innan dess


jag ska skrika hela vägen ner

in i det svarta hålet

som jag föreställer mig att döden är


allt annat än vacker

bara absolut





 

 




Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-25 16:10



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vi föds och vi dör, dessemellan söker vi kärlek, värme och gemenskap!
2019-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP