Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satir över mänskligheten

 

 

en plötslig inflation

drabbade orden

plötsligt var orden inget värda

poeterna slet sina hår i förtvivlan

författarna grät över alla gränser

alla böcker blev värdelösa

inte ens Bibelns,  Torans och Koranens

texter var värda nånting

människorna blev tvungna att börja om

ur högarna av värdelösa ord

skapade de nya ord och meningar

skapade nya lagar

för människornas väl och ve

för ett land fritt från fördomar och förtryck

 




Övriga genrer (Satir) av Öknens Ros VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-25 16:21



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Ok, jag startar tryckeriet om en kvart, första nyutgåvan blir Eddan he
2019-02-26

  Kungskobran VIP
Ord ord ord
alla dessa ord
ger det mod
att skapa nytt
från tider som flytt
Kommer tiderna igen
som skänk från himmelen
eller resa till helvetet
ingen vet
2019-02-25

  Fulbergarn
Har ingen bra kommentar!
2019-02-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Kanske en bra ide? Frågan är om det verkligen skulle bli bättre.
2019-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP