Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om livets väg

Livet är hårt
Livet är mjukt
Livet stänger sig framför dig
Livet öppnar sig med en stor famn
Livet jävlas
Livet leker

Men det är bara du själv som väljer vilken väg i livet du vill gå
Hur du vill tolka livet när det jäklas, stänger sig eller är hårt
Hur du vill ta emot dess öppna famn och se vad som finns bakom hörnet

Livet en lek på allvar och lek
Livet som ger och som tar




Fri vers av marwik
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-25 18:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag slår tillbaka.
Det är mycket enkelt.
"And if I meet aggression, I hit them two times back".
2019-02-25
  > Nästa text
< Föregående

marwik
marwik