Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BLIR IHOP!!!

 -Kom till min himmel

Himmelen som bara rymmer dig

Jag är din rymd

-Ja är stjärnan i din rymd

 

Stjärnan, rymden smälts ihop

Blir ihop för alltid

Kärlek har inga gränser  




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 294 gånger
Publicerad 2019-02-26 11:28



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
Marita Ohlquist
I kärlekens namn tack ;)
2019-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlekens namn!
2019-03-01

  MALVAA VIP
gränslösa hälsningar från mig till dig fina du ;)
tack för dina odr
2019-02-27

  Öknens Ros VIP
Kärlek är gränslös!
2019-02-26
  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP