Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vandringen


Kärlekens baksida

den stig vi gått
de minnen vi sått
med hopp
försöken till lott

mitt inre du nått
helvetet jag fått




Fri vers av Owly
Läst 400 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-25 20:15



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
med få ord och rimmat budskap
slutraden känns
2019-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Owly