Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I mötet-du


KOM


Hur
- ska vi kunna släppa in andra

När
vi inte tillåter oss själva att titta ut?












Tack!

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 317 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-02-25 21:57



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket bra!
2021-02-07

  Quasimodo
En klok fråga med insikt om hur vi måste vara tillgängliga och närvarande åt båda hållen till våra möten!
2019-03-06

    ej medlem längre
Fängslade bra!
2019-02-26

    Elisabeth Nilsson VIP
En högst relevant fråga, att sig.
2019-02-26

  Poeten Salvador VIP
Tankarna börjar arbeta nu...
2019-02-26

    ej medlem längre
En del väntar nog på att det knackar på dörren och öppnar ibland...
2019-02-25
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria