Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är mitt allt


Min kärlek

Du är luften jag andas
Du är allt
Du är mer

En enda dag utan dig skulle var som att resa till månen utan raket

Att älska dig är som att vara under ett parasoll en stekhet sommardag

Att vara älskad av dig är som att vara i solen är varm vårdag

Du är mitt allt
Och lite till




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-25 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP