Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack och adjö!

 

 

Avpolletterad med bilan av bläck

en dödlig kråkfot på den streckade linjen

 

En bukett vissna alibililjor

som tack för trettio år av spott och spe

 

Ingen gräddtårta eller guldklocka

när Statens käftar slungar dig ut från Livet




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-25 22:51



Bookmark and Share


  Alltid Här
Jag får väl lov att hissa denna dikten.
2019-03-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag kan bar instämma i petter rosts kommentar!
2019-02-26

  SatansSon VIP
du ska åtminstone ha en marsipantårta och en roamerklocka.
2019-02-26

  petter rost
Fan Bror Judas – du må finnas här ofta och mer sällan men din glöd, kamrat, är svår att vara utan! I denna ständiga strid med allt som ovanifrån bombarderar oss, är dina "verser" som väl rostade svärd att hugga i dököttet med!
2019-02-25

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Vilken befrielse !
2019-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP