Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ingår i skriften "Allaslikavärdestaten"av Sten Wiking


REHABILLITERINGSCENTRET FÖR ALLASLIKAVÄRDE

Medborgare X hade blivit hämtad
av rehabilliteringsagenter till förhör.

Ni har av någon orsak avhållit er
ifrån att samspela i sociala gemen-
skaperna i två dar nu,så förklara er.

-Har drabbats av en ovanlig insikt,
vilken innebär att ju mer jag
avhåller mig ifrån möten med
människor så höjs mitt egenvärde
samt ökad självkänsla.

Ni kommer nu att deporteras till
statens rehabilliteringscenter,
för att anpassas in i den sociala
gemenskapen,
för här ska vi alla vara lika mycket
värda och ingen mer eller mindre.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 314 gånger
Publicerad 2019-02-26 02:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP