Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://nordicwords.home.blog


I skogen vill jag dö med dig

Jag vill gå vilse i skogen
när jag sover i en dröm
i skogen mot finnmarken
där då var nu och idag inte fanns
där morfar högg ner träden på tomten
där de byggde stugan
där tiden borde slutat gå
innan helvetet bröt lös på jorden
och alla dog
där vill jag vara än
där kan vi dricka kaffe på trappen
och säga nästan inga ord
där vill jag gå ut i skogen
längst stigen till bäverboet
med stenröset och lilla bäcken
vid tallarna med hackspettshålen
där vill jag dö martyrdöden
för min tro på igår




Fri vers (Prosapoesi) av ScandinavianDrifter
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-26 04:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ScandinavianDrifter
ScandinavianDrifter