Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blockerar man blir man inte läst...

Man har något viktigt att säga,
då skriver man om det

Man känner en stor vilja och glädje
att berätta om detta stora

Det är så viktigt det man vet
och man vill att alla andra skall få veta

Det är ingenting som går att behålla
för sig själv, det är ämnat att sprida

Man skriver dikter om det, man skriver
noveller om det, man skriver böcker om det

Man blir lyssnad på

Man blir inte alltid uppskattad,
men alla är inte mottagliga än, tänker man




Men varför i hela friden blockerar man då
andra människor?








Övriga genrer (Kåseri) av Cikoria Blå VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-26 06:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP