Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2016-09-21 21:14 av the wildcat (medlemsid: 79522)


Solhälsningar


Då permafrost värker i själen
av allt som händer i världen
och när ett ispansar breder sig ut
låt vingarna blomma ut
försök av solen njuta
----- alla skuggor åt sidan skjuta
himmel i blått så långt ögat kan nå
moln bara lätta och små
en brokig matta i fagraste brand
täcker nu vårt avlånga land
höstglöd sakta dalar mot marken
ligger i stora drivor i parken
snart åt kylan vi muttrar
där vi går och huttrar


Lev med händerna öppna var dag
kanske i morgon eller annan dag
möter vi årens frost och vinter
och skidan den bara slinter




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2019-02-26 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP