Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvarsittare

Döden skapar ingen ro
vad skall man tro
finns det något liv efter det?
ingen vet
Bäst att stanna kvar
man vet ju vad man har




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-26 08:56



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Döden tackar
2019-02-27

    ej medlem längre
Dödsbra!
2019-02-26

  Fulbergarn
Nyfiken i en strut
står ut
men lite pest o pina
för dikterna är fina
likaså alla kåserier
skrivna av amatörer
och genier
2019-02-26

  Öknens Ros VIP
Bäst att leva medan tid är, döden kommer tids nog.
2019-02-26

  AiA Maria den fria
Vet vi?
Eller tror vi?

Tack för tänkvärt!
2019-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP