Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kan vatten

jag vill helst vara ett löv och slippa se tiden gå
jag vill vara en sten eller en katt
men då skulle jag kanske inte tåla vatten
och jag älskar vatten
det är genomskinligt och förutsägbart
för lite dödar dig
för mycket dödar dig och det är okej
för så har det varit i alla tider
och ingen förvånas över den kraften längre
vi är vana vid vatten
vi kan vatten




Fri vers av 99knivesinside
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-26 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside