Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zombie

mina käkmuskler värker av alla ord jag bitit av
vad är det som gör att ni går vidare och vidare
som om ni har blivit förlåtna

era sneda leenden
som om det inte ligger 100 mördade kvinnor begravda
i ert tandkött, ni bara tuggar och tuggar
ingen av er vet vad kamp innebär

jag säger ingenting av det här eftersom du är levande död
en zombie som livnär sig på kvinnor
vi lär oss att öppna våra ådror och låta livet rinna ur dem
ner i de svarta hål som män är
jag hoppas att du sätter de mördade kvinnornas kroppar i halsen
och dör igen




Fri vers av 99knivesinside
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-26 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside