Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Illusion...


Kanske allting förlorats
betydelserna
bortom här och nu
där och då
kanske fanns det inga metaforer
endast det som var sant
noterade
i enkelheten
hos nya dagar
en eldflugas ljus
en stjärnas sång
passion och oskuld
illusionerna
i ett blodrött äpple
jag
en man
med blek panna
och variabel frånvaro...

när ljudet skiftade frekvenser
när ljuset fann väg in i lungan
när ordet gavs
ett löfte fästat på en vaktels veka vinge
var vi en mörk sommar i rörelse mot havet
i ruinerna där viljan släppts fri...




Fri vers (Fri form) av Domenico VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-02-26 12:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vemodig och djup, låter som en tuff uppenbarelse, du använder dig av metaforerna på ett lekfullt sätt
2019-03-02

    ej medlem längre
Fint!
2019-02-27

    ej medlem längre
Som när Snövit väcks. Drömmen är ett vaket tillstånd.
2019-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP