Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vad jag väger?

Tankar och känslor föser ut orden på tungan, bildar syntax och fonem, morfem, dem väger jag.
Ock tungan väger ”mina” ord.
Och redan mitt inre landskap av förfäders längtan, nej oro, nej vana, väger jag.
Jag väger så människovägen, DNA och gud vet allt.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-26 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP