Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vad är vitsen med vårens betydelsefulla drag?Ett bra ord kostar ingenting men det är den största gåvan


Ord på Parad.

 

 

 

kommer ut till parad.
stänk av själ, och glädjetårar.

kom ut ur snö smälthet

bliga snödroppen,


våren blinkar på mig
med den naturliga solen,
det är våran Europeiska ömma sol
6 gånger mindre varm och glänsande,
  än den artificiella kinesiska solen.


idag är jag inte längre intresserad av något annat,
mer hur man träffars med våren,

 utan att påverka min allergi.


saltet på vägen förvandlades till en tjock rök
att jag inte kan se

om knopparna på träden var svullna för öppning.

Antarktis kommer snart att förlora

 ett isblock på över 1000 kilometer,

den största glaciären

som övervakades sedan början av 1916 observationer, från Bruntes bankett.
Ett isblock som är dubbelt så stor och högt som New York

kommer från Antarktis,

 och alla dessa medan

 amerikanska militärstyrkor

flyttar sina militära utrustningspositioner i Rumänien 

 till de dagliga Kreml hoten med otrohet från NATO-genomet.

Inte mer tala om att promenera med sina ruvade tankar,

i slutet av februari vindarna

om vad har hållit på ISIS i sex år i Irak och Syrien?

under  media övevakning. 

med sina resor till den drömska visionen om Kalifat genom frimurarnas medlemskap stöd.

medan vi vanliga mindre begåvat folket snackar oss nu via FB till trötthet om religioner och terrorism.

när det är fråga om kunglig livsstil, och dess verktygs som används för att nås det rikets mall.

 




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-26 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP