Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina hjärtslag formar melodier jag längtar att sjunga

 

 

endast i bråkdelar av ögonblick

möts våra fladdrande fjärilar

inte ens

ett leende

hinner klä

vår hemlighet

i handling

 

hur hittar vi

vår blomsteräng

ur tid och rum

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-02-26 11:49



Bookmark and Share


  bumerang

Vacker trovärdig Översättning
Från längtans gränsland

2019-03-05

  AiA Maria den fria
Ljuvligt -om o från kärlekens rum...

Tack !
2019-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg