Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Ingår i "Allaslikavärdestaten"


EN ESSÄ OM VÄRDERINGSPRINCIPEN III

Hur mycket man än drar ifrån
eller plussar på,
kommer det aldrig resultera i
"lika värde"

Det är på förhand dömt miss-
lyckas och en logisk slutsats
i enlighet med naturlagarna.

I naturen är sig ingenting likt,
utan allt är sig olikt,
blommor,frukter,fåglar,
insekter,människor och djur.

~




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 467 gånger
Publicerad 2019-02-26 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP