Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möjliggörarna

mår du bra nu?
din fixa idé är i mål
nu har du ju
skjutit bollen i mål, skål!

vi andra ligger platta
får ge oss, kasta in
platta, vi är din matta
så att du kan casha in

vi är dina möjliggörare
din avskjutningsramp
medberoende marknadsförare
din musa och din vamp

om vi vaknar en dag
tänker i helvete heller
då är det du som är svag
när infernot smäller




Bunden vers av Språk, hjärna!
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-02-26 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Språk, hjärna!
Språk, hjärna!